Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΟΡΓΗ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΙΓΚΑ

Τη δημιουργία της νέας διοργάνωσης οι 12 ιδρυτικές ομάδες της European Super League, με τους οπαδούς των αγγλικών συλλόγων να εμφανίζονται, προδομένοι

Προδομένοι εμφανίστηκαν οι οπαδοί των αγγλικών ομάδων, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ, μέσα από ανακοίνωση που γνωστοποίησαν το πρωί της Δευτέρας (19/4), λίγες ώρες μετά από την απόφαση δώδεκα εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, να χτίσουν τη δική τους λίγκα, την European Super League.

"Λένε να περιμένεις το απροσδόκητο, αλλά σήμερα τα μέλη των υποστηρικτών της Τσέλσι αλλά και οι υποστηρικτές του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο έχουν βιώσει την απόλυτη προδοσία", έγραψαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της Τσέλσι.

Από την πλευρά των οπαδών της Άρσεναλ: "Ο θάνατος της Άρσεναλ ως ένα αθλητικό σωματείο".

Όσον αφορά τους οπαδούς της Τότεναμ: "Χθες, το Διοικητικό Συμβούλιο της THFC πρόδωσε τον σύλλογο, την ιστορία του και τη μαγεία που κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο ξεχωριστό".

Από την άλλη, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Η υποβολή αυτών των προτάσεων χωρίς διαβούλευση με τους οπαδούς, και εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας, όταν οι άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί και να μην εξυπηρετούν τα εγωιστικά τους συμφέροντα, απλώς προσβάλει".

Τέλος, η πλευρά των οπαδών της Σίτι: "Αυτός ο νέος διαγωνισμός δεν έχει αθλητική αξία και φαίνεται να παρακινείται από την απληστία".

Πηγή: sport24.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ