Skip to main content

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Θα γίνουμε εμείς ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας - Όλοι αύριο στο αεροδρόμιο

Οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά λένε ότι θα... γίνουν ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ώστε να πετάξουν τα αεροπλάνα για τη Μασσαλία

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ με αφορμή τη συμμετοχή του σωματείου ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, η οποία κρίθηκε νόμιμη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη: Πρόβλημα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ-Δεν μπορούν να πετάξουν για Μασσαλία λόγω της απεργίας

Μάλιστα σε αυτή αναφέρεται ότι θα... γίνουν οι οπαδοί του Δικεφάλου ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ώστε να πετάξουν τα αεροπλάνα για τη Μασσαλία.

Παράλληλα οι οπαδοί του Δικεφάλου καλούν τον κόσμο της ομάδος αύριο στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 17:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Tέτοιο φιάσκο, τέτοιο σκάνδαλο δεν έχει ξαναγίνει. Ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται την Πέμπτη στη Μασσαλία για τα προημιτελικά του Conference League και θα ΕΧΕΙ στο πλευρό του 3500 οπαδούς του αποφασίζουν για πρώτη φορά στα χρονικά να απεργήσουν για 24 ώρες οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και η απεργία τους κρίνεται νόμιμη από τα ελληνικά δικαστήρια γεγονός που δεν έχει προηγούμενο.

Όλοι γνωρίζατε ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία πετάνε 3500 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ για τη Γαλλία, όλοι γνωρίζετε ότι είναι ένας κλάδος που είναι πολύ δύσκολο να απεργήσει ολοκληρωτικά. Όταν απεργούν οι γιατροί στα εφημερεύοντα νοσοκομεία υπάρχουν γιατροί όλων των ειδικοτήτων δεν πεθαίνει ο κόσμος επειδή απεργούν οι γιατροί. Όλοι έχουν δικαίωμα στην απεργία αλλά κάποιοι τομείς δουλεύουν με μειωμένο προσωπικό σε οποιαδήποτε περίπτωση.

ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ, ο ΠΑΟΚ θα έχει το λαό στο πλευρό του για να πάρει την πρόκριση. Έχουμε κλείσει αεροπλάνα, έχουμε κλείσει ξενοδοχεία, έχουμε αγοράσει τα εισιτήρια του αγώνα. Εμείς θα γίνουμε στην τελική οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και τα αεροπλάνα θα πετάξουν. Καλούμε όλο το λαό του ΠΑΟΚ αύριο στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 5 το απόγευμα. Την πρόκριση θα την πάρουμε ΕΜΕΙΣ».