Skip to main content

Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στο FB σε λάθος Πόουσον - Δήλωση της Osmo UK

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «έλουσαν» στα social media τον συνονόματο του Άγγλου διαιτητή Γκρεγκ Πόουσον και την εταιρεία χρωμάτων Osmo UK.

Μία απίστευτη σύγχυση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ για τα πλέι οφ του Champions League και τον τρόπο που σφύριξε στο παιχνίδι ο Άγγλος διαιτητής, Γκρεγκ Πόουσον.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπαθώντας να εντοπίσουν τον διαιτητή στο facebook και να τον «ταγκάρουν» σε αναρτήσεις τους, τον μπέρδεψαν με συνονόματό του, που εργάζεται για λογαριασμό της Osmo UK, αγγλικής εταιρείας ξυλείας, ως εμπορικός διευθυντής.

Τα υβριστικά σχόλια και οι συνεχείς κακόβουλες αναρτήσεις των ασπρόμαυρων οπαδών ανάγκασαν την εταιρεία να κάνει ανάρτηση για να ενημερώσει τους φίλους της σελίδας πως λόγω σύγχυσης των ονομάτων δέχεται αρνητικά σχόλια.

Ωστόσο, οι θερμοί οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά δεν πείστηκαν και έτσι η Osmo UK ανήρτησε και δεύτερο post ως «επίσημη ανακοίνωση», γνωστοποιώντας πως ο Γκρεγκ Πόουσον που εργάζεται στην Osmo UK δεν έχει καμία σχέση με τον Άγγλο διαιτητή και πως πρόκειται για συνωνυμία.

Επίσημη ανακοίνωση της Osmo UK

«Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσον, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτές τις καταχρηστικές, καταστρεπτικές και κακόβουλες δημοσιεύσεις να καταλάβουν ότι ο συνάδελφός μας, Κρεγκ Πόουσον, δεν έχει δεσμούς κανενός τύπου με το ποδόσφαιρο και να ζητήσουμε από αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να τον κάνουν tag σε κάποιο άλλο επιθετικό post από εδώ και πέρα.

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Κρεγκ Πόουσον δεν έχει σχέση με τον Κρεγκ Πόουσον, τον Άγγλο Επαγγελματία Διαιτητή».



Παρά και τη δεύτερη διευκρίνιση της εταιρείας πάντως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν έχουν ακόμα πειστεί, κάνοντας μέχρι και αρνητικές κριτικές στη σελίδα και σχολιάζοντας στις αναρτήσεις για τις «άσχημες υπηρεσίες» που προσφέρει η εταιρεία.