Skip to main content

Οπαδική συμπλοκή στη Σαμοθράκη με δύο τραυματίες

Η άγρια συμπλοκή έλαβε χώρα στη Σαμοθράκη έξω από σύνδεσμο αθηναϊκής ομάδας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο 39χρονων

Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκαν με σκάφος του Λιμενικού δύο 39χρονοι από το Σουφλί, μετά την εμπλοκή τους σε σύρραξη με οπαδικό χρώμα.

Η άγρια συμπλοκή, σύμφωνα με το evros-news.gr, έλαβε χώρα στη Σαμοθράκη έξω από σύνδεσμο αθηναϊκής ομάδας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο 39χρονων. Αμφότεροι κρατούνται, όπως και ακόμα 4 άτομα που ήταν στον σύνδεσμο.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το evros-news.gr, όταν οι δύο 39χρονοι, που είναι από το Σουφλί και επισκέφθηκαν το νησί για να συμμετέχουν σε κοινωνικό γεγονός, βρέθηκαν έξω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού όπου γινόταν εκδήλωση.

Εκεί ήταν περίπου 10 άτομα και άγνωστο για ποιον λόγο, ξεκίνησε αρχικά έντονη λογομαχία με τους δύο περαστικούς, οι οποίοι φέρονται να υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, με μπουνιές, κλωτσιές, μπουκάλια και αλλά και μαχαίρωμα που δέχθηκε ένας από τους 39χρονους στον μηρό.

Οι αστυνομικοί που άρχισαν τις έρευνες για την συμπλοκή, συνέλαβαν χθες Σάββατο με την συνδρομή ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε που έφτασαν από την Αλεξανδρούπολη. συνολικά 4 άτομα που βρισκόταν στον συγκεκριμένο σύνδεσμο, από τους οποίους κατά πληροφορίες του ίδιου μέσου δεν είναι κανένας απ’ την Σαμοθράκη, αλλά είχαν έρθει για επίσκεψη στο νησί από την Αθήνα.

Διακομιδή και 21χρονου τραυματία τροχαίου

Να επισημάνουμε επίσης, ότι το Λιμενικό πραγματοποίησε χθες Σάββατο και άλλη μία, ξεχωριστή διακομιδή από αυτή των δύο 39χρ0νων και συγκεκριμένα ενός 21χρονου, από το λιμάνι της  ”ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ” στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Π.Γ.Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία.

*φωτογραφία αρχείου