Skip to main content

ΟΠΑΠ: Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό (video)

Yποδοχή με μάσκες, γάντια και αντισηπτικά για τους παίκτες του Γιώργου Δώνη που ήταν χωρισμένοι σε 4 γκρουπ κρατώντας αποστάσεις μεταξύ τους.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν μετά από 55 ημέρες, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και το «πράσινο πρόγραμμα» μετά την καραντίνα δεν είχε καμία σχέση με αυτά της προ κορωνοϊού εποχής.

Η κάμερα του ΟΠΑΠ βρέθηκε στην προπόνηση του «τριφυλλιού» στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» και μεταφέρει πλάνα από το πρώτο ραντεβού των παικτών στο γήπεδο.

Μάσκες, γάντια και αντισηπτικά περίμεναν τους παίκτες και το υπόλοιπο τιμ της ομάδας στην είσοδο. Οι αγκαλιές και οι χειραψίες ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον οι χαιρετισμοί γίνονται με τους αγκώνες. Δεν λείπουν βέβαια τα αστεία μεταξύ των παικτών, αλλά και οι ιστορίες για το πως πέρασαν στη διάρκεια της καραντίνας. Όλα αυτά όμως, κρατώντας την απόσταση ασφαλείας.

Η προπόνηση έγινε ανά γκρουπ. Ο Γιώργος Δώνης και το τεχνικό επιτελείο χώρισαν τους παίκτες σε 4 γκρουπ. Στο μικρότερο πήραν μέρος 5 τερματοφύλακες και στο μεγαλύτερο 8 παίκτες.

Εκτός προπόνησης έμειναν 4 ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού, Σένκεφελντ, Νούνες, Μπεκ και Νάγκι, οι οποίοι μετά την επιστροφή τους από το εξωτερικό έχουν μπει σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών.

Το πρόγραμμα της προπόνησης, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας, ήταν χαλαρό. Ξεκίνημα με προθέρμανση για 20 λεπτά και στη συνέχεια ασκήσεις φυσικής κατάστασης και με τη μπάλα για 40 περίπου λεπτά. Και όλα αυτά με αποστάσεις τουλάχιστον 2 μέτρων μεταξύ των παικτών.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες αποχώρησαν κατευθείαν, χωρίς να κάνουν χρήση των αποδυτηρίων και του φυσικοθεραπευτηρίου, τα οποία δεν χρησιμοποίησαν και κατά την είσοδό τους στο προπονητικό κέντρο.