Skip to main content

ΟΠΑΠ: Πραγματικότητα οι ευχές παιδιών από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Όσοι επισκεφθούν τις εκθέσεις σε 4 πολυκαταστήματα της χώρας θα εκπληρώσουν μία παιδική ευχή αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται στη ζωγραφιά.

H καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2018 στα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ, που χαρίζουν χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά. Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει για πέμπτη χρονιά τη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης και καλεί τον κόσμο να επιλέξει τα Ευχοστολίδια για να κάνει πραγματικότητα τις ζωγραφιές–χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα 14 Κέντρα Στήριξης και τα 14 Σπίτια που λειτουργεί πανελλαδικά.

Όσοι επισκεφθούν τις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις στα τέσσερα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall, River West και Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη, θα έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν την παιδική ευχή, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται σε κάθε ζωγραφιά. Με την παράδοση του δώρου, οι επισκέπτες λαμβάνουν ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών.

Ευχοστολίδια και μέσω της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Για πρώτη φορά εφέτος, οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν παιδικές χριστουγεννιάτικες ευχές μέσω υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου. Όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr ή κατεβάζουν δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» μπορούν να επιλέξουν τα δικά τους Ευχοστολίδια ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

Διαλέγουν τη ζωγραφιά-ευχή που θέλουν να πραγματοποιήσουν

Αγοράζουν το δώρο που πιστεύουν ότι πραγματοποιεί την παιδική ευχή

Στέλνουν τη δική τους ευχή που θα συνοδεύσει το δώρο

Για την πραγματοποίηση της ευχής και την αγορά του δώρου μέσω διαδικτύου, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.omadaprosforas.gr και οι χρήστες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», μεταφέρονται στη σελίδα του καταστήματος Public, όπου μπορούν να βρουν προεπιλεγμένες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ευχές των παιδιών. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν την αυθεντική ζωγραφιά της παιδικής ευχής που πραγματοποίησαν για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.



Έργα υποδομής μέσω της συμμετοχής στις δωρεάν δοκιμασίες της εφαρμογής

Την ίδια ώρα, όσοι συμμετέχουν δωρεάν στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις «Του Χαμόγελου του Παιδιού», με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος, επισημαίνει ανακοίνωση.

Ο ΟΠΑΠ, από το 2014, μαζί με χιλιάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εργαζομένους του, έχουν προσφέρει 14.786 Ευχοστολίδια, πραγματοποιώντας τις χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 26 έργα υποδομής στα ιδρύματα και σωματεία που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στο πρόγραμμα, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των παιδιών.