Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
x

OPEN DAY ΣΤΟ OK!THESS: ΜΑΘΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το Ok!Thess διοργανώνει Open Day με στόχο μια συνολική ενημέρωση για το οικοσύστημα καινοτομίας της Θεσσαλονίκης και τη start up κοινότητα.

Open Day στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει το OK!Thess το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας.

Στόχος του Open Day είναι να φέρει πιο κοντά στο Οικοσύστημα ταλαντούχους ανθρώπους που έως τώρα δεν είχαν την ευκαιρία να το γνωρίσουν και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις δράσεις που αναπτύσσονται σε αυτό.

Μέσω της εκδήλωσης θα γίνει μια συνολική ενημέρωση για το οικοσύστημα καινοτομίας της Θεσσαλονίκης, τις δράσεις του OK!Thess, ενώ θα ακολουθήσει τρίωρη εκπαίδευση πάνω στα βασικά μεθοδολογικά εργαλεία ανάπτυξης μιας startup (mini Bootcamp). Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσω της ενότητας "Startup Stories" να μάθουν για τη διαδρομή και την εξέλιξη τριών startup που υποστηρίχθηκαν από το OK!Thess. Στο τέλος της ημέρας θα υπάρχει η δυνατότητα για matchmaking και networking.

To Open Day απευθύνεται σε όλους όσοι δεν έχουν δημιουργήσει ακόμη τη δική τους επιχειρηματική ομάδα άλλα ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τη λειτουργία και τις ευκαιρίες του Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, σε υφιστάμενες ομάδες που αναζητούν την κατάλληλη υποστήριξη για να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα όπως και σε όλες τις ομάδες που αιτήθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να εισέλθουν στον κύκλο επιτάχυνσης του OK!Thess.  

Δηλώστε συμμετοχή εδώ για να παρακολουθήσετε τις παρουσιάσεις για το Οικοσύστημα και να γίνετε μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ακολουθούν πληροφορίες από το OK!Thess για το Open Day

Γιατί να δηλώσετε συμμετοχή;

Γνώρισε το Οικοσυστήματος Καινοτομίας: Ενημέρωση για το τι είναι και πώς λειτουργεί το Οικοσύστημα Καινοτομίας, όπως και για την αξία που μπορεί να αντλήσει κανείς συμμετέχοντας σε σχετικές εκδηλώσεις. Μέσω της συνολικής χαρτογράφησης του οικοσυστήματος της Θεσσαλονίκης θα ενημερωθείς για όλους τους φορείς και τις δομές της πόλης που υποστηρίζουν την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για την ανάπτυξη της νεοφυής επιχείρησής σου.

Μάθε για το ΟΚ!Thess: Το OK!Thess είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για να αναπτύξεις την επιχειρηματική σου ιδέα! Αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και του εκπαιδευτικού προγράμματος του Κέντρου Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας που λειτουργεί από το 2017 και έχει ως στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικής κουλτούρας, την ανάπτυξη της καινοτομίας και τη σύνδεση της έρευνας με την επιχειρηματική δράση.

Βάλε τις βάσεις στο Mini Bootcamp: Τρίωρη εκπαίδευση σε βασικές έννοιες επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Πρόκειται για μια ταχύρρυθμη εισαγωγή στην εφαρμογή μεθοδολογιών Lean Startup για την ενίσχυση και ανάπτυξη νέων ομάδων, νέων επιχειρήσεων και startup. Αφορά υποψήφιους ιδρυτές καινοτόμων εταιριών αλλά και όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν και να ωριμάσουν επιχειρηματικά για την ένταξή τους στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!Thess.

Startup Stories: Ο Λάζαρος Πεντερίδης (CEO της Come Together), o Νέστορας Τσόνας (Co- Founder της CreativeHash) και ο Δημήτρης Μουστάκας ( Co-Founder της AidPlex) έχουν κάτι κοινό: είναι ενθουσιώδεις startuppers που συμμετείχαν στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του ΟΚ!Thess. Θα μοιραστούν τη δική τους ιστορία για τον μαγευτικό και περιπετειώδη κόσμο των startup, από την σύλληψη της ιδέας και την υλοποίηση μέχρι τις δυσκολίες και τα ups & downs της πορείας τους.

Matchmaking και networking: Η συνάντηση θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωριστούν μεταξύ τους με την προοπτική μέσα από αυτή τη διαδικασία να προκύψουν και ομάδες. Επιπλέον, στον χώρο θα υπάρχουν ήδη σχηματισμένες ομάδες που αναζητούν νέα μέλη ή και ενδεχομένως co-founder. Μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και αναζήτηση συνεργατών!

Εάν έχεις κάποια απορία για το πρόγραμμα, επικοινώνησε στο: mail@okthess.gr

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/829842204108513/

Δήλωσε συμμετοχή: http://bit.ly/okthessopenday

Περισσότερες πληροφορίες για το OΚ!Τhess: https://okthess.gr/el/

Venue OK!Thess: Κομοτηνής 2

Το πρόγραμμα του Open Day

10:00 – 10:30 Προσέλευση - Εγγραφές

10:30 – 11:00 Χαρτογράφηση του Οικοσυστήματος Καινοτομίας της Θεσσαλονίκης

11:00 – 11:30 Παρουσίαση των δράσεων του OK!Thess

11:30 – 12:00 Διάλειμμα

12:00 – 14:00 Mini Bootcamp

14:00 – 14:30 Διάλειμμα

14:30 – 15:30 Mini Bootcamp (συνέχεια)

15:30 – 16:00 Διάλειμμα

16:00 – 16:30 Startup Stories

16:30 – 16:45 Διάλειμμα

16:45 – 18:00 Matchmaking & Networking
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ