Skip to main content

Open Mall στη Φλώρινα ετοιμάζει το τοπικό επιμελητήριο

Οι ωφελούμενες επιχειρήσεις είναι 187 με χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου ευθύνης του Επιμελητηρίου ένα χρόνο και προϋπολογισμό 2,15 εκατ.

Το πρόγραμμα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου Φλώρινας» εκκινεί το Επιμελητήριο της πόλης της δυτικής Μακεδονίας, που έχει στόχο να οργανώσει τις υποδομές και να αναδείξει τους εμπορικούς δρόμους συγκεκριμένων οδών, τις προσόψεις των καταστημάτων και πολλές άλλες εφαρμογές όπως η επανεκκίνηση του λιανικού εμπορίου της ΠΕ Φλώρινας.

Το Επιμελητήριο Φλώρινας μετά την έναρξη των εργασιών του Open Mall Αμυνταίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει και την έναρξη των εργασιών στα Open Mall της πόλης της Φλώρινας.

Σύμφωνα με το Επιμελητήριο θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό έργο όπου οι ωφελούμενες επιχειρήσεις είναι 187 με χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου ευθύνης του Επιμελητηρίου ένα χρόνο και με προϋπολογισμό έργου τα 2.150.000 ευρώ.

Το Επιμελητήριο θα αναλάβει να υλοποιήσει για πρώτη φορά στα 90 και πλέον χρόνια λειτουργίας του ένα τέτοιο μεγάλο και εμβληματικό έργο σε μια δύσκολη εποχή για τον τόπο και τις επιχειρήσεις.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι δεν υπάρχει οικονομική συμμετοχή των ωφελημένων επιχειρήσεων, το έργο είναι 100% χρηματοδοτούμενο.