Skip to main content

Οπτικό αφιέρωμα στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής

Όπως ανακοινώθηκε, είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη προβολή, που αποτελεί πρωτοβουλία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Από τις 18:00 έως τις 21:00, αύριο, Σάββατο 21 Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, στην εξωτερική πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής θα προβληθεί οπτικό αφιέρωμα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως ανακοινώθηκε, είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται η συγκεκριμένη προβολή, που αποτελεί πρωτοβουλία του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μετά από έγκριση της Βουλής των Ελλήνων.

Η προβολή θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΓΕΕΘΑ στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://geetha.mil.gr/?p=38176&preview=true.

Πέρα από την προβολή του οπτικού αφιερώματος, στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στις 8:00, θα γίνει η επίσημη έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Θα ακολουθήσει στις 10:30, κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη.

Στις 17:09, θα γίνει η επίσημη υποστολή της Ελληνικής Σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.