Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: 4ΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

Μια εβδομάδα πριν τον αγώνα 28/3-1/4, στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου θα γίνει η διανομή των αριθμών στους συμμετέχοντες.

Τον 4ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού διοργανώνει ο Σύλλογος Αυτισμός – Ελπίδα με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου) και θα έχει ως αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο.

Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός - Ελπίδα, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλαμβάνει ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:

α. Αγώνας  1km  με 2 ευρώ συμμετοχή - εκκίνηση  10.40 πμ
β. Αγώνας  5km με 5 ευρώ συμμετοχή  - εκκίνηση  10.35 πμ
γ. Αγώνας  13,5km με 10 ευρώ συμμετοχή  - εκκίνηση 10.30 πμ
                
Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται, από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, είναι επίσης να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν, ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, αναμνηστικό δίπλωμα , μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στο τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας - τερματισμού υπάρχουν χώροι ιματισμού, wc, στάθμευσης οχημάτων.

Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.

Εγγραφές από 22 Φεβρουαρίου 2016 μέχρι 1 Απριλίου 2016 ηλεκτρονικά στο www.elpida-autism.gr

Μια εβδομάδα πριν τον αγώνα 28/3-1/4, στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου θα γίνει η διανομή των αριθμών στους συμμετέχοντες, σε ώρες που θα ανακοινωθούν στο site και στο facebook.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ