Skip to main content

Ωραιόκαστρο: Αναβαθμίζεται η αυλή του παιδικού σταθμού στον ΟΑΕΔ

Εργασίες αναβάθμισης του αύλειου χώρου του παιδικού σταθμού διενεργούν ο δήμος Ωραιοκάστρου και ο ΔΟΠΠΑΩ για το ασφαλές παιγνίδι των παιδιών.

Σε εργασίες αναβάθμισης του αύλειου χώρου του παιδικού σταθμού που λειτουργεί στον χώρο του ΟΑΕΔ προχωρούν ο δήμος Ωραιοκάστρου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ).

Ήδη στο προαύλιο του σταθμού έχει τοποθετηθεί ελαστικό δάπεδο, για το ασφαλές παιγνίδι των παιδιών, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα επανατοποθετηθούν στον χώρο και τα όργανα της παιδικής χαράς.

«Στο εξής τα παιδιά που φιλοξενούνται στους χώρους μας θα μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε ακόμη πιο ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον», επεσήμανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου Άγγελος Πανούσης, τονίζοντας ότι «ως νέα διοίκηση του ΔΟΠΠΑΩ -με το έργο αυτό αλλά και με όσα πρόκειται να ακολουθήσουν- δίνουμε το στίγμα μας ότι προτεραιότητά μας είναι η αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων».

Η τοποθέτηση του ελαστικού δαπέδου έγινε με χορηγία την οποία εξασφάλισε η διοίκηση του ΔΟΠΠΑΩ.

Η εικόνα της αυλής πριν:

Η εικόνα της αυλής μετά: