Skip to main content

Ωραιόκαστρο: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Συγκεντρώθηκαν περίπου 100 κιβώτια με τρόφιμα, είδη υγιεινής, εμφιαλωμένα νερά, κλινοσκεπάσματα και απορρυπαντικά για τους σεισμοπαθείς.

Στο πλευρό των σεισμοπαθών της Θεσσαλίας βρίσκεται ο δήμος Ωραιοκάστρου. Δημότες, σύλλογοι και φορείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με στόχο να ανακουφιστούν οι πληγέντες κάτοικοι.

Συγκεντρώθηκαν περίπου 100 κιβώτια με τρόφιμα, είδη υγιεινής, εμφιαλωμένα νερά, κλινοσκεπάσματα και απορρυπαντικά.

«Από τον δήμο Ωραιοκάστρου στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας. Βρέθηκα στην περιοχή και είδα πως οι ζημιές που προκάλεσαν οι σεισμοί είναι μεγάλες. Ευχαριστώ θερμά όλους τους δημότες μας, που βοήθησαν για να ανακουφιστούν οι πληγέντες συνάνθρωποί μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Είναι σημαντικό, ειδικά στις δύσκολες στιγμές, να είμαστε ενωμένοι και να βοηθούμε ο ένας τον άλλο. Παρά τις δύσκολες συνθήκες και τους περιορισμούς που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19 οι δημότες του Ωραιοκάστρου προσέφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους», ανέφερε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Η κ. Ζάπρα εξέφρασε επίσης, της ευχαριστίες της στον Γιώργο Χαλδέζο, ιδιοκτήτη της εταιρείας μεταφορών «EUROMETAFORES MAKEDONIAS LTD», ο οποίος ανέλαβε να μεταφέρει δωρεάν την ανθρωπιστική βοήθεια προς τον Δήμο Ελασσόνας.

Τα είδη παραδίδονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Ελασσόνας και θα διανεμηθούν στους σεισμόπληκτους πολίτες.