Skip to main content

Ωραιόκαστρο: Εργασίες προσωρινής αποκατάστασης στη λεωφόρο Δημοκρατίας

Οι εργασίες στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Ωραιόκαστρο θα πραγματοποιηθούν, το διήμερο 6 και 7 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου.

Εργασίες προσωρινής αποκατάστασης πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Ωραιόκαστρο, κατά το διήμερο 6 και 7 Μαΐου.

Για τις ανάγκες εκτέλεσης των προβλεπόμενων παρεμβάσεων η λεωφόρος Δημοκρατίας θα παραμείνει κλειστή στο ύψος της από τη Βασιλέως Γεωργίου μέχρι και την οδό 25ης Μαρτίου από τις 7.00 το πρωί της Τετάρτης (06.05.2020) μέχρι και τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης (07.05.2020).

Η προσωρινή αποκατάσταση της λεωφόρου Δημοκρατίας κρίθηκε επιβεβλημένη, ώστε να αντιμετωπιστούν επείγοντα προβλήματα που έχουν επισημανθεί προς τον δήμο από τους καταστηματάρχες αλλά και από τους επισκέπτες της περιοχής. Ο συγκεκριμένος κομβικός άξονας της αγοράς του Ωραιοκάστρου, εξάλλου, πρόκειται σε επόμενη φάση να αναβαθμιστεί πλήρως στο πλαίσιο του προγράμματος για τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου «Open Mall».

Το κλείσιμο της λεωφόρου Δημοκρατίας για την εκτέλεση των εργασιών προσωρινής αποκατάστασης ενέκριναν σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου και η επιτροπή ποιότητας ζωής, ενώ είχε προηγηθεί αντίστοιχη έγκριση από το συμβούλιο της κοινότητας Ωραιοκάστρου.

Φωτογραφία αρχείου