Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

Η εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων πολιτών θα γίνεται κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα ορίζεται έπειτα από επικοινωνία της Υπηρεσίας με τον αιτούντα.

Μόνο ηλεκτρονικά θα γίνεται από σήμερα Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου η εξυπηρέτηση των πολιτών σε ότι αφορά στις αιτήσεις σχετικά με αντίγραφα από το αρχείο Πολεοδομίας (σχέδια οικοδομικών αδειών, Νόμος 3843/10) λόγω μεταφοράς του αρχείου της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομία) σε νέες εγκαταστάσεις όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Ωραιοκάστρου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν για την εξυπηρέτησή τους να αποστέλλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: domisi@oraiokastro.gr

Πιο αναλυτικά, διευκρινίζεται πως η παραλαβή των εγγράφων από το γραφείο του αρχείου θα γίνεται μετά από την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση domisi@oraiokastro.gr και με την επισύναψη της αντίστοιχης αίτησης.

Η αίτηση πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία του αιτούντος και απαραιτήτως να αναγράφεται τηλέφωνο επικοινωνίας. Επίσης, στη φόρμα του εγγράφου πρέπει να γίνεται επιλογή των αιτουμένων στοιχείων και να μην γίνεται αόριστη αναφορά.

Η εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων πολιτών θα γίνεται κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα ορίζεται έπειτα από επικοινωνία μέσω τηλεφωνικής κλήσης της Υπηρεσίας προς τον αιτούντα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ