Skip to main content

Ωραιόκαστρο: Συνάντηση Τσακίρη με την αντιπρόεδρο της SK Group, μέτοχο της ΕΛΒΟ

Η αντιπρόεδρος της εταιρείας που συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα της ΕΛΒΟ ανέπτυξε στον δήμαρχο το επενδυτικό σχέδιο για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Με την Orly Katsav, αντιπρόεδρο της εταιρείας SK Group, μέτοχο της ισραηλινής κοινοπραξίας (SK Group-Plasan) που συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα της νέας ΕΛΒΟ, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Βασίλης Καραγιάννης, εκπρόσωπος των Ισραηλινών επενδυτών.

Η κ. Katsav ανέπτυξε στον κ. Τσακίρη το επενδυτικό σχέδιο για την ανάπτυξη της νέας ΕΛΒΟ, οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ωραιοκάστρου. Τόνισε πως δημιουργείται μια παραγωγική μονάδα που συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην ενίσχυση της τοπικής και εθνικής οικονομίας και στην αναβάθμιση της Ελλάδας στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας. Επίσης, η αντιπρόεδρος της SK Group ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου για την υποστήριξη που παρείχαν ο ίδιος και οι υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να γίνει η επανεκκίνηση της ΕΛΒΟ με το νέο ιδιοκτησιακό σχήμα.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ανέφερε στην κ. Katsav πως η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου στηρίζει κάθε πρωτοβουλία και ενέργεια που γίνονται με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου και υπογράμμισε πως η νέα ΕΛΒΟ μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης όχι μόνο για το Ωραιόκαστρο και τη Θεσσαλονίκη, αλλά για ολόκληρη τη χώρα.