Skip to main content

Ορφανός: «Όχι» ιδιώτες στις υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης

Ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε το δημαρχιακό μέγαρο και συνομίλησε με τη διοίκηση των εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Επίσκεψη στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
 
Ο κ. Ορφανός επισκέφθηκε τα γραφεία και των τριών κτηρίων του δημαρχείου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζομένους. Ενημερώθηκε για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων τους και άκουσε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν στους χώρους εργασίας τους.
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης παρουσίασε στους εργαζόμενους σημεία του προγράμματός του και τόνισε ότι, σε περίπτωση που τον τιμήσουν με την ψήφο τους οι Θεσσαλονίκης και τον εκλέξουν δήμαρχο της πόλης, θα έχει άμεση συνεργασία, με όσους εργάζονται στον δήμο, ώστε να αντιμετωπιστούν από κοινού τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και η Θεσσαλονίκη να αλλάξει εικόνα και να γίνει πρωταγωνίστρια, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.



Συνάντηση με τη διοίκηση των εργαζομένων

Ο κ. Ορφανός επισκέφθηκε και τα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, όπου είχε συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης.
 
Τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Φούντας, ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ο συνδυασμός "Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον'' θα πάει πολύ ψηλά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και είναι πολύ πιθανό κ. Ορφανέ εσείς να είστε ο επόμενος δήμαρχος». Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι οι εργαζόμενοι θα επιδιώξουν αγαστή συνεργασία με τον νέο δήμαρχο και παρουσίασε τα βασικά αιτήματά τους.
 
Από την πλευρά του ο κ. Ορφανός τόνισε ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση για την επίλυση των προβλημάτων της Θεσσαλονίκης, αφού ο καθένας είναι πετυχημένος στον τομέα του. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθούν λύσεις για τη διοίκηση του δήμου, στο πλαίσιο συνεργασίας με άλλες παρατάξεις που έχουν κοινό όραμα και προγραμματικές θέσεις, παρά το γεγονός ότι ο «Κλεισθένης» είναι ένας κακός νόμος που δημιουργεί πολυδιάσπαση.
 
«Αυτό που διέπει τον συνδυασμό μας, είναι το κλίμα συναίνεσης, το οποίο συνδυάζεται με την αποφασιστικότητα. Θέλω τη συνεργασία μαζί σας και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα πάμε καλά. Το ξεκαθαρίζω ότι πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι ότι όλοι μαζί θα αλλάξουμε την εικόνα της Θεσσαλονίκης. Θα είναι για εμάς πάντοτε πολύ σεβαστή η γνώμη σας. Προφανώς έχετε έτοιμες τις πρώτες προτάσεις, για το πώς θα κινηθούμε».
 
Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» υπογράμμισε ότι στο μυαλό του δεν υπάρχει καμία σκέψη για εμπλοκή ιδιωτών εργολάβων στις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 
«Έχετε ικανότητες και θα τα καταφέρουμε μαζί σας. Κεντρικό μας σύνθημα είναι "το είπαμε, θα το κάνουμε''. Προτιμώ να υποσχεθώ πενήντα πράγματα και να κάνω χίλια, παρά να πω χίλια και να γίνουν τα πενήντα. Ζητάμε από τώρα τη συνεργασία μαζί σας και είμαι αισιόδοξος ότι την 1η Σεπτεμβρίου θα είμαστε στο Δήμο και όλοι μαζί θα αλλάξουμε την εικόνα της πόλης. Έχουμε πρόγραμμα σχεδιασμένο βήμα-βήμα και είμαστε σίγουροι, έτοιμοι και αποφασισμένοι να πρωταγωνιστήσουμε».
 
«Είναι πολύ θετική η δέσμευση από εσάς για συνεργασία. Βάσει αυτής της δέσμευσης εύχομαι να είστε εσείς ο επόμενος δήμαρχος», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Θεσσαλονίκης.