Skip to main content

Οργή ΠΑΟΚ για Καυτανζόγλειο - Ψάχνει εναλλακτικές λύσεις σε άλλα γήπεδα

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ αναζητεί άλλη λύση προκειμένου να μετακομίσει εκεί ο Δικέφαλος στο διάστημα που θα κατασκευάζεται η Νέα Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε ως έδρα για τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ Β' το γήπεδο του Μακεδονικού και ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για την έδρα που θα χρησιμοποιήσει και η ανδρική ομάδα την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Η διοίκηση του Καυτανζογλείου έστειλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς υπογραφή την συμφωνία – λίγες πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία- για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου από την Β' ομάδα στη SuperLeague 2, όμως ο Δικέφαλος δεν συμφωνεί με τους όρους που μπήκαν στην τελική σύμβαση.

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ Β΄ δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ως έδρα το Καυτανζόγλειο και ήδη έχει δηλωθεί το γήπεδο του Μακεδονικού. Μάλιστα υπάρχει ήδη εντολή να αναζητηθεί άλλη λύση, εκτός του Καυτανζογλείου, προκειμένου να μετακομίσει εκεί ο ΠΑΟΚ στο διάστημα που θα κατασκευάζεται η Νέα Τούμπα.

«Το γεγονός είναι πως ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, καμία ουσιαστική κίνηση στο θέμα του Καυτανζογλείου δεν έχει γίνει όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της Α’ ομάδας ενώ και η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β’ μας δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο χρόνο να χάνει», αναφέρει συγκεκριμένα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.