Skip to main content

Οργή Πολάκη για... την πόρτα στο νοσοκομείο Χανίων (vid)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επρόκειτο να συναντηθεί με εργαζόμενους του νοσοκομείου όμως τους απαγορεύτηκε η είσοδος επειδή ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή επίσκεψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αν. υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο νοσοκομείο των Χανίων.

Ο βουλευτής που έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις του για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού μην έχοντας εμβολιαστεί, είχε σήμερα συνάντηση με τους εργαζομένους του νοσοκομείου.

Ωστόσο ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέας δεν επέτρεψε να γίνει η συνάντηση σε ειδική αίθουσα του νοσηλευτικού ιδρύματος αφού ήταν όλοι τους ανεμβολίαστοι.

Όπως μεταδίδει το zarpanews, σε δηλώσεις του αργότερα, ο Παύλος Πολακης, επιτέθηκε στον διοικητή, χαρακτηριζοντας την πράξη αυτή ως φασιστικού χαρακτήρα, καθώς, όπως είπε, ο διοικητής του νοσοκομείου, με πρόσχημα τα μέτρα για την πανδημία, ουσιαστικά του απαγόρευσε να απευθυνθεί στους εργαζόμενους. Δήλωσε ακόμα ότι με αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Μπέας δίνει διαπιστευτήρια στον νέο υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

«Δεν είναι γιατί θέλει να προφυλάξει κανέναν, είναι άλλη μια αντίληψη του πώς θέλουν να εργαλειοποιήσουν την πανδημία για να χτυπήσουν τα οποιαδήποτε δημοκρατικά δικαιώματα. Αλλά ο καιρός έχει γυρίσματα και και κανένας Λουδοβίκος δεν είναι αιώνιος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.