Skip to main content

Οργή Σερραίων επιχειρηματιών: Δεν είχαμε αφίξεις από όμορους νομούς

Οι επιχειρηματίες της εστίασης του νομού Σερρών αναφέρουν ότι τα περί μετακίνησης από άλλους νομούς είναι ψευδή δημοσιεύματα.

Στοχοποίηση καταγγέλλουν οι επιχειρηματίες της εστίασης του νομού Σερρών από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μετακίνηση κόσμου στην πόλη για μεταμεσονύκτια διασκέδαση λόγω του lockdown στους άλλους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Την ώρα που ο δήμαρχος Σερρών σε δηλώσεις του απέδωσε την αύξηση κρουσμάτων στην πόλη λόγω των αφίξεων «διασκεδαστών» από άλλους νομούς, κάνοντας λόγο για επιδίωξης προληπτικού μίνι lockdown, οι επιχειρηματίες της εστίασης διαβεβαιώνουν σε σχετική ανακοίνωση πως «το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ήρεμο, χωρίς πλεονάζουσες αφίξεις από τους γειτονικούς νομούς που βρίσκονται σε καθεστώς mini-lockdown. Οι επαγγελματίες της εστίασης τήρησαν πιστά τα μέτρα που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ όπου παρατηρήθηκαν παραβάσεις (2 μόλις στον αριθμό) επεβλήθησαν τα ανάλογα πρόστιμα».

Μάλιστα καλούν τους Σερραίους πολίτες «να μην παρασύρονται από τα ψευδή δημοσιεύματα» και να συνεχίσουν να επιδεικνύουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των επιχειρηματιών της εστίασης στην πόλη.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών θέλουν να διαβεβαιώσουν τους Σερραίους πολίτες και το καταναλωτικό τους κοινό ότι ΔΕΝ επέτρεψαν, ούτε και πρόκειται να επιτρέψουν να επαναληφθούν τα ίδια λάθη που σημειώθηκαν το φθινόπωρο του 2020 και είχαν ως βαρύτατη επίπτωση τη διασπορά της πανδημίας στην πόλη μας.

Διαψεύδοντας λοιπόν τα δημοσιεύματα που θέλουν τις Σέρρες να καθίστανται πόλος έλξης και πυρήνας διασκέδασης για ξένους επισκέπτες, διαβεβαιώνουμε ως επαγγελματίες πως το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ήρεμο, χωρίς πλεονάζουσες αφίξεις από τους γειτονικούς νομούς που βρίσκονται σε καθεστώς mini-lockdown. Οι επαγγελματίες της εστίασης τήρησαν πιστά τα μέτρα που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ όπου παρατηρήθηκαν παραβάσεις (2 μόλις στον αριθμό) επεβλήθησαν τα ανάλογα πρόστιμα.

Είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε ΚΑΙ την εστίαση ΚΑΙ την πόλη μας! Μην στοχοποιείτε την εστίαση!
 
Καλούμε τους Σερραίους πολίτες να μην παρασύρονται από τα ψευδή δημοσιεύματα και να συνεχίσουν να επιδεικνύουν προς το πρόσωπό μας την ίδια εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Από τους συναδέλφους-επαγγελματίες της εστίασης ζητούμε να συνεχίσουν με την ίδια υπομονή, επιμονή και συνέπεια να τηρούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, βάζοντας σε προτεραιότητα τη δημόσια υγεία κι έπειτα τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών μας.