Skip to main content

Οργή στο Καπάνι: Στον εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό του κρεοπώλη

Την ερχόμενη Δευτέρα οι καταστηματάρχες θα συναντηθούν με τον εισαγγελέα και τον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση.

Εξοργισμένοι είναι οι καταστηματάρχες της αγοράς Βλάλη μετά το περιστατικό βίας από Πακιστανούς λαθρέμπορους τσιγάρων σε βάρος ενός κρεοπώλη χθες το βράδυ κατά το κλείσιμο της αγοράς (δείτε εδώ).

Όπως φαίνεται αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα οι καταστηματάρχες θα συναντηθούν με τον εισαγγελέα και τον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης προκειμένου να ζητήσουν μέτρα που θα αλλάξουν την υφιστάμενη κατάσταση.

«Μέχρι τώρα υπήρχε μία κατάσταση παρεμπορίου, που είχε οικονομικές επιπτώσεις σε εμάς. Μετά το χθεσινοβραδινό κινδυνεύει πια η σωματική μας ακεραιότητα και πρέπει να αλλάξει άμεσα η κατάσταση», αναφέρει στη Voria ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου, Χρήστος Νικολόπουλος.

«Θα ζητήσουμε να τιμωρηθούν οι δράστες της επίθεσης, να υπάρξει μέριμνα να απομακρυνθούν οι λαθρέμποροι από το σημείο και να εγκατασταθεί μόνιμη αστυνομική δύναμη στο σημείο ώστε να μην υπάρξει πλέον άλλο τέτοιο περιστατικό», τονίζει ο κ. Νικολόπουλος.

Μάλιστα, έχουν εκφραστεί φόβοι ότι το Καπάνι βαίνει στο να μετατραπεί σε ένα είδος γκέτο, όπου τον πρώτο λόγο θα έχουν οι συμμορίες.

«Ο συνάδελφος πήγε κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Λευκού Πύργου και στη συνέχεια πήγε να πάρει το μηχανάκι του για να φύγει από το κατάστημα του. Εκεί είχαν μαζευτεί και άλλοι αλλοδαποί και έγινε ό,τι έγινε» , εξηγεί ο κ. Νικολόπουλος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο 42χρονος κρεοπώλης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο μετά το χθεσινό περιστατικό.