Skip to main content

Οργή Τούρκων για Ιβάν Σαββίδη: «Είναι προβοκάτορας»

Φωτιές άναψε το μήνυμα του ομογενή επιχειρηματία ότι την Τρίτη ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί την Ελλάδα - Τι αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα

Ένταση στις σχέσεις ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας φαίνεται ότι έχουν φέρει οι προτροπές του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες του Δικεφάλου ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τρίτης για τα προκριματικά του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης πήγε στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ και μετέφερε στους παίκτες του Δικέφαλου, το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος λόγω της πανδημίας είναι αποκλεισμένος στο Ροστόφ της Ρωσίας. «Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Αλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα», ήταν το μήνυμα του  προέδρου του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, το θέμα άρχισε να παίρνει σήμερα διαστάσεις την Τουρκία, με την εφημερίδα Tumspor να δημοσιεύει θέμα με τίτλο «Προβοκάτορας ο Ιβάν Σαββίδης»

Μάλιστα, η τούρκικη έκδοση της Independent πήγαινε ιτο θέμα ένα βήμα παραπάνω αναφέροντας ότι η τουρκική ομάδα θα απευθυνθεί στον UEFA ζητώντας ακόμα και τη διεξαγωγή του αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο.

«Η UEFA έχει αλλάξει στο παρελθόν την έδρα ενός αγώνα εάν υπάρχουν πολιτικές εντάσεις κι έγινε σε ουδέτερο γήπεδο. Ειναι πολύ πιθανό η UEFA να κάνει το ίδιο μιας και η Μπεσίκτας αναμένεται να το αιτηθεί μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη», αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.