Skip to main content

Οργή Βούρου για τη γελοιοποίηση της παρέλασης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο δήμαρχος κατακεραύνωσε τα νεαρά κορίτσια που προσέβαλαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου χαρακτηρίζοντας τα «αξιολύπητα» και «γελοία υποκείμενα».

Πυρά εναντίον των νεαρών μαθητριών που επέλεξαν να παρελάσουν με σκετς των… Monty Python για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια εξαπέλυσε διαδικτυακά ο Γιάννης Βούρος.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας οργισμένος χαρακτηρίζει με ανάρτησή του στο Facebook, τα κορίτσια ως «γελοία υποκείμενα» και «αξιολύπητα» υπογραμμίζοντας πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ταυτοποίησή τους καθώς όπως αναφέρει ότι τα άτομα αυτά παρεισέφρησαν φορώντας στολή παρέλασης!

Μάλιστα, ο γνωστός –μέχρι πρότινος- ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως «ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ. Βούρος:

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας.

Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά.

Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».