Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
x

ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΜΕ ΓΛΕΖΟ

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε φωτογραφία δίπλα στον ετοιμοθάνατο Μανώλη Γλέζο, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις.

Οργή προκάλεσε η ανάρτηση του Μάκη Μπαλαούρα στην προσωπική του ιστοσελίδα, η οποία συνοδευόταν από μια φωτογραφία του με τον ετοιμοθάνατο Μανώλη Γλέζο.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα με τίτλο «Ο Κομαντάντε Μανώλης Γλέζος», το κείμενο του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από μία φωτογραφία του Μπαλαούρα με τον Γλέζο, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο δεύτερος.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media, o Μάκης Μπαλαούρας έσπευσε να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τονίζοντας ότι η φωτογραφία δεν ήταν selfie, ενώ ζήτησε και συγγνώμη.

«Έκανα τραγικό λάθος»

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος», τόνισε αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Ήταν καταβεβλημένος σωματικά, αλλά ζωηρός, δε το έβαζε κάτω & είπε τι πρέπει να κάνουμε για να μη ξεχαστούν οι οφειλές της Γερμανίας κτλ. Τον άφησα αναπτερωμένος & αισιόδοξος, από ζωηρότητα πνεύματος του. Ίσως κάποιοι ήθελαν τον Μανώλη με παλιές φωτογραφίες», κατέληξε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ