Skip to main content

Οριόλ, αν φύγει ο Νασούτι

Αβέβαιος για το μέλλον του εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε αργεντίνικα ΜΜΕ ο Κριστιάν Νασούτι. «Περιμένω», υπογραμμίζει ο παίκτης. Σε επαφές με Οριόλ ο Άρης.
Αβέβαιος για το μέλλον του εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε αργεντίνικα ΜΜΕ ο Κριστιάν Νασούτι. «Περιμένω», υπογραμμίζει ο παίκτης.
Ο Λατίνος στόπερ μίλησε στην αργεντίνικη ιστοσελίδα «La Red», σημειώνοντας:
«Ο Άρης έκανε μία προσφορά στη Ρίβερ Πλέιτ, όμως η ομάδα μου δεν τη δέχτηκε. Αυτήν τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω και πού θα παίξω τη νέα σεζόν, περιμένω. Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η προετοιμασία στον Άρη και το συμβόλαιό μου λήγει στις 30 Ιουνίου», είπε αρχικά και συνέχισε: «Πρέπει σύντομα να ξέρω αν θα ταξιδέψω στην Ελλάδα ή όχι. Θέλω να παραμείνω στον Άρη, γιατί δε θέλω να χάσω την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνίζομαι σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Αν τελικά παίξω στη Ρίβερ, σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Η πιθανή αποχώρηση του Κριστιάν Νασούτι, πάντως, φέρνει στο προσκήνιο για τον Άρη τον Ισπανό άσο της Σανταντέρ, Oριόλ Λοθάνο Φαράν.
Οι «κίτρινοι», σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον 29χρονο παίκτης της Ρασίνγκ Σανταντέρ, στην οποία αγωνίζεται από το 2004.
O Oριόλ γεννήθηκε στις 23 Mαΐου του 1981. Έχει ύψος 1,83 ενώ την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε είχε 19 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα. O Oριόλ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λέιδα στη Σεγκούντα Nτιβισιόν (1998-99), ενώ το 2000 μετακόμισε στη Bιγιαρεάλ, όπου δεν στέριωσε.