Skip to main content

Οριστικά με μαθητές και φέτος ο τελικός του κυπέλλου μπάσκετ

H EOK αποφάσισε ότι και φέτος στον τελικό του θεσμού που θα διεξαχθεί στις 17/2 και το κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου δεν θα υπάρχουν οπαδοί.

Μόνο μαθητές από σχολεία της Κρήτης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και φέτος τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται πως για την ημιτελική φάση, η Κύμη θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό «Τ. Καμπούρης» την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 ενώ την ίδια μέρα στις 19:00, ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Παρουσία μαθητών από τα σχολεία της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών της περιόδου 2018-19, που έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφάσισε να επαναληφθεί η διαδικασία που ακολουθήθηκε και στον τελικό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και είχε δημιουργήσει μια όμορφη και φίλαθλη ατμόσφαιρα.

Στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν συσκέψεις με την συμμετοχή των αρμοδίων και των συμμετεχόντων προκειμένου να συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα».