Skip to main content

Οριστικά με τον Σπύρο Βούγια κατεβαίνει ο Γιώργος Δημαρέλος

Ο αντιδήμαρχος είχε ενταχθεί αρχικά στον συνδυασμό του Πέτρου Λεκάκη ωστόσο εδώ και μερικές ημέρες είχε πάρει την απόφαση να μεταπηδήσει.

Συνάντηση με τον Σπύρο Βούγια είχε πριν από λίγο ο αντιδήμαρχος Γιώργος Δημαρέλος στη διάρκεια της οποίας επήλθε οριστική συμφωνία για την υποψηφιότητα του αντιδημάρχου με το συνδυασμό της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης». Μάλιστα το βράδυ αναμένεται οι δύο άνδρες να μεταβούν μαζί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού όπου θα γίνει σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημαρέλος είχε ενταχθεί αρχικά στον συνδυασμό του Πέτρου Λεκάκη "Θεσσαλονίκη Πρώτη", ωστόσο, εδώ και μερικές ημέρες είχε πάρει την απόφαση να μεταπηδήσει στην «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» κάτι που τελικά οριστικοποιήθηκε πριν από λίγο.

Στο μεταξύ φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του κ. Βούγια με τον κ. Λεκάκη. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν συναντηθεί την περασμένη Παρασκευή, μια συνάντηση η οποία είχε τροφοδοτήσει σενάρια περί πιθανής συμπόρευσης των δύο παρατάξεων οι οποίες έχουν άλλωστε και κοινές ιδεολογικές αφετηρίες. Μάλιστα, σε εκείνη τη συνάντηση είχε μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας συζήτησης στη διάρκεια τη Μεγάλης Εβδομάδας. Ωστόσο, σήμερα, ο κ. Λεκάκης προχώρησε στην ανακοίνωση άλλων επτά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, γεγονός που σημαίνει ότι πιθανότατα εγκαταλείπεται το εγχείρημα της συμπόρευσης με τον κ. Βούγια.