Skip to main content

Ορίστηκαν οι ρεβάνς κυπέλλου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και Ατρόμητος - Άρης

Ο πρόεδρος της επιτροπής του θεσμού, Μάνος Γαβριηλίδης αποκάλυψε το πρόγραμμα για τις αναμετρήσεις-ρεβάνς της προημιτελικής φάσης.

Το πρόγραμμα των ρεβάνς για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος αποκάλυψε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Μάνος Γαβριηλίδης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος επιτροπής του θεσμού, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο ΟΑΚΑ ενώ αντίστοιχα ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Άρη μια ημέρα αργότερα αλλά την ίδια ώρα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Γαβριηλίδης:

Για το πρόγραμμα των προημιτελικών: «Το πρόβλημα το δημιούργησε η κοινή έδρα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Αυτό ξεπεράστηκε και πλέον γνωρίζουμε πότε θα αγωνιστεί η κάθε ομάδα.

Αναλυτικά, στις 12/2, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 θα γίνει το Ολυμπιακός-Λαμία, ενώ στις 20:00 της ίδιας ημέρας, θα ξεκινήσει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Στις 13/2, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, θα γίνει το δεύτερο ματς στο ζευγάρι Ατρόμητος-Άρης. Τέλος, στις 19/2, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, θα διεξαχθεί η ρεβάνς του ΑΕΚ-Παναιτωλικός»

Για την έδρα του τελικού: «Ο τελικός έχει οριστεί στο ΟΑΚΑ. Βέβαια, αν για παράδειγμα έχουμε κάποιο Άρης-ΠΑΟΚ, θα χρειαστεί να το σκεφτούμε διαφορετικά και να ψάξουμε άλλες λύσεις. Βέβαια, το Καυτανζόγλειο δεν είναι έτοιμο για χρήση, οπότε υπάρχουν ερωτήματα γύρω από αυτή την περίπτωση».