Skip to main content

Οριστική η απαγόρευση εξόδου για την οικογένεια Κουτσολιούτσου

Το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που εξέδωσε επικύρωσε τη διάταξη επιβολής του συγκεκριμένου περιοριστικού όρου κατά όλων των κατηγορουμένων.

Oριστικοποιήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για την οικογένεια Κουτσολιούτσου και τους λοιπούς κατηγορουμένους για την υπόθεση της Folli Follie καθώς το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που εξέδωσε επικύρωσε τη διάταξη επιβολής του συγκεκριμένου περιοριστικού όρου κατά όλων των κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Πέραν των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου, Δημήτρη, Γιώργο και Κατερίνα, στην υπόθεση αντιμετωπίζουν κατηγορίες και άλλες έντεκα άτομα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας  καθώς ήδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και έχουν επιβληθεί στους εμπλεκόμενους περιοριστικοί όροι μια και θεωρούνται ως ύποπτοι φυγής.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως στο δικαστικό συμβούλιο για να πείσουν ότι δεν έχουν πρόθεση να διαφύγουν στο εξωτερικό διεκδικώντας την άρση του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου αλλά οι δικαστές δεν προχώρησαν τελικά σε άρση αλλά σε επικύρωση της απαγόρευσης εξόδου.