Skip to main content

Οριστικό: Χωρίς Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σάμαρη η Εθνική

Απουσιάζουν από τις κλήσεις για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Μανωλάς, Σάμαρης και Παπασταθόπουλος - Εκτός αποστολής και ο Πασχαλάκης

Οριστικά χωρίς τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Μανωλά και Ανδρέα Σάμαρη θα πορευτεί η Εθνική Ελλάδος -τουλάχιστον- για τα παιγνίδια με Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10). Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν'τ Σιπ, που ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή για τις δύο αναμετρήσεις, αποφάσισε να αφήσει εκτός τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, εκτός είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα, αλλά κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον Σωκράτη Διούδη να αποτελεί την τρίτη επιλογή πίσω από τους Βασίλη Μπάρκα και Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Επίσης, για πρώτη φορά στην Εθνική βρίσκεται ο Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επέστρεψαν οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Κώστας Γαλανόπουλος μετά από σχεδόν ένα χρόνο, αλλά κι ο Τάσος Μπακασέτας που απουσίαζε από τις κλήσεις του Σεπτεμβρίου.

Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις το Αγίου Κοσμά (18:00) – ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.