Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
x

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΑΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Η ΚΑΕ ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς και την αστυνομία ότι δεν θα κατέβει στον αγώνα των προημιτελικών των playoffs της Basket League

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε το Σάββατο (18/5) στο συνέδριο της Θύρας 7 ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά των playoffs της Basket League, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (20/5, 19:00). Σήμερα ήρθε και η επιβεβαίωση.

Οι "ερυθρόλευκοι" ειδοποίησαν τους αρμόδιους φορείς καθώς και την αστυνομία ότι δεν πρόκειται να πάνε στο ΟΑΚΑ, δίνοντας συνέχεια στο σίριαλ που έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές ημέρες.

Βάσει ΕΣΑΚΕ, αν μία ομάδα δεν παραταχθεί σε αγώνα playoffs, τότε υποβιβάζεται αυτόματα στην Α2 κατηγορία. Έτσι, γίνεται σαφές ότι πλέον αναμένονται οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει δύο προσφυγές στο ΑΣΕΑΔ, οι οποίες ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα αν υπάρξει δικαίωση των Πειραιωτών. Ο λόγος είναι ότι στην πρώτη τέθηκε θέμα αμφισβήτησης του κύρους της κλήρωσης των διαιτητών και στην δεύτερη αναφέρθηκε ότι η επικύρωση της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου ήταν παράνομη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ