Skip to main content

Οριστικό «όχι» από Ιγνάτιο Καϊτεζίδη στη ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης απέρριψε την πρόταση της ΝΔ και ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στη δημαρχία Πυλαίας - Χορτιάτη.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη στην πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το χρίσμα του κόμματος, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος πριν από λίγο.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του κ. Καϊτεζίδη έπαιξε το γεγονός ότι δεν «μαζεύτηκαν» οι πολλές υποψηφιότητες από τον χώρο της κεντροδεξιάς μόλις διέρρευσε ότι ο ίδιος αποτελεί την επιλογή του κόμματος αλλά καταλυτική ήταν η σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Γιώργου Ορφανού για τον κεντρικό δήμο (δείτε εδώ).

«Ο δήμος μου και η αγάπη των συμπολιτών μου είναι ο οδηγός μου και στις επόμενες εκλογές. Τα λόγια αυτά είπα και στον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόσφατη συνάντησή μας με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που με εμφάνιζαν ως πιθανό υποψήφιο για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ανακοινώνοντας ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «με τους συνεργάτες μου, κυρίως όμως με όλους τους συνδημότες μου συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε σε κάθε γωνιά του μεγάλου μας δήμου. Προχωράμε ενωμένοι και δημιουργικοί. Πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά. Με κοινή στέγη έναν μεγάλο συνδυασμό που τους χωρά όλους. Με την εμπιστοσύνη του κόσμου, δίπλα στους συνδημότες μας όπως πάντοτε.»