Skip to main content

Οριστικό: Στο PAOK TV όλα τα ματς πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ

Το πρωτοποριακό εγχείρημα της διοίκηση του συλλόγου φαίνεται πως ήρθε για να μείνει, καθώς κρίθηκαν θετικά τα πρώτα δείγματα

Είναι πλέον οριστικό: τα εφετινά παιγνίδια του ΠΑΟΚ θα προβληθούν από τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα, το PAOKTV, ένα καινοτόμο εγχείρημα του Δικεφάλου του Βορρά που μπορεί να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα των αθλητικών αγώνων στη χώρα μας.

Ήταν 20 Αυγούστου όταν οι «ασπρόμαυροι» προχωρούσαν σε μια... επανάσταση, καθώς ο Δικέφαλος έγινε η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League που προέβαλε τα τηλεοπτικά δικαιώματά του με σύστημα pay per view.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ στήριξε με το… καλημέρα το νέο εγχείρημα της ΠΑΕ, το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία των ανθρώπων του Δικεφάλου, προκειμένου η ομάδα να δημιουργήσει τον δικό της δρόμο, αλλά και παράλληλα να… σπάσει το τηλεοπτικό μονοπώλιο.

Όπως προκύπτει από τα δείγματα που υπάρχουν στους αγώνες που προβλήθηκαν μέσα από το PAOKTV, είναι μια απόφαση που δεν έγινε από ανάγκη και αναμένεται να στηριχθεί το νέο πρότζεκτ από την ΠΑΕ για αρκετό διάστημα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες.