Skip to main content

Οριστικό: Ξένος, επιπέδου Champions League ο διαιτητής του τελικού!

Πηγές αναφέρουν ότι η διαιτητική πεντάδα που θα σφυρίξει το Σάββατο θα είναι κατηγορίας elite, σφυρίζουν δηλαδή σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως έχει διαρρεύσει από το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα, προσανατολίζεται στο να ορίσει ξένο διαιτητή, βοηθούς διαιτητές αλλά και επιπρόσθετους για τον Τελικό Κυπέλλου του προσεχούς Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του SDNA, η επιλογή αυτή έχει πλέον «κλειδώσει»!

Τόσο ο διαιτητής, όσο και οι βοηθοί διαιτητές, αλλά και οι επιπρόσθετοι του τελικού της 12ης Μαΐου, θα είναι σίγουρα ξένοι!

Πηγές, μάλιστα αναφέρουν, ότι η διαιτητική πεντάδα που θα σφυρίξει το Σάββατο θα είναι κατηγορίας elite, σφυρίζουν δηλαδή σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα έχει καταλήξει στα ονόματα και οι διαιτητές έχουν ήδη ενημερωθεί, ωστόσο οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο (Πέμπτη).

Η ΚΕΔ φαίνεται να καταλήγει σε αυτή την επιλογή λόγω του τεταμένου κλίματος μεταξύ των δύο φιναλίστ και για να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι, ιδιαίτερα από την στιγμή που ο τελικός αποτελεί και ένα crash test για το ελληνικό ποδόσφαιρο απέναντι στην FIFA που θα είναι παρούσα στο ΟΑΚΑ.