Skip to main content

Ορκίστηκαν οι δήμαρχοι της μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Τελέστηκε χθες το βράδυ η ορκωμοσία των δημάρχων που υπάγονται στη μητροπολιτική περιφέρεια της μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ η τελετή ορκωμοσίας των δημάρχων των περιοχών που υπάγονται στη μητροπολιτική περιφέρεια της μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Στην ορκωμοσία, που τελέστηκε από τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, και οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης και Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Η τελετή ορκωμοσίας των δημάρχων της μητροπολιτικής περιφέρειας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρου Καράογλου, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, βουλευτών και εκπροσώπων φορέων.