Skip to main content

Ορκίστηκε περιφερειακή σύμβουλος στην ΠΚΜ η Έφη Ναβροζίδου

Η παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη καλωσορίζει στο περιφερειακό συμβούλιο την Έφη Ναβροζίδου, η οποία ορκίστηκε ενώπιον του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» με επικεφαλής τον Χρήστο Γιαννούλη ορκίστηκε σήμερα η Έφη Ναβροζίδου, στη θέση του Μιχάλη Βιδιαδάκη.

Υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα του Κιλκίς, η Έφη Ναβροζίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Κιλκίς. Έχει σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και έχει ειδικότητα στους Παραδοσιακούς Χορούς, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης που την καλωσορίζει στο περιφερειακό συμβούλιο.

Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και ως δασκάλα χορού. Έχει ετήσια επιμόρφωση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην ειδική αγωγή.

Έχει πτυχίο σε τρεις ξένες γλώσσες και σπουδές σε Ωδείο στο Κλασικό Τραγούδι, στην Κλασική Κιθάρα και στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Ρυθμούς. Έχει πλούσιο καλλιτεχνικό έργο ως μουσικός και τραγουδίστρια ενώ είναι Γενική Γραμματέας του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς.

Έχει πλούσιο κοινωνικό και εθελοντικό έργο σε πολυάριθμες ομάδες, συλλόγους, εταιρίες και οργανισμούς. Από το Σεπτέμβριο του 2020 είναι αποσπασμένη στο γραφείο της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς Ειρήνης-Ελένης Αγαθοπούλου.