Skip to main content

ΟΣΕ: Τηλεφώνημα για βόμβα στη σήραγγα των Τεμπών

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και αντίστροφα με τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς από τις 6 το απόγευμα διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών, εξαιτίας τηλεφωνήμ
Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και αντίστροφα με τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς από τις 6 το απόγευμα διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών, εξαιτίας τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας στη σήραγγα των Τεμπών.

Τρεις αμαξοστοιχίες προερχόμενες απόΘεσσαλονίκη είναι σταματημένες στο Λιτόχωρο, στους Πόρους και στη Ραψάνη και ένα τρένοκαθηλωμένο στη Λάρισα, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διέταξε αμέσως όλες τις αμαξοστοιχίες που επρόκειτο να περάσουν από το σημείο να σταματήσουν, ενώ έχουν ειδοποιηθεί τόσο η Αστυνομία όσο και κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων του ΟΣΕ.

Ήδη, επιτόπου έχουν σπεύσει άντρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας με εκπαιδευμένα σκυλιά, για να ερευνήσουν την περιοχή. Προς το παρόν τηρείται στάση αναμονής μέχρι να διευκρινισθεί η κατάσταση και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σχετικά με τη μετακίνηση τρένων και επιβατών

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας της κατολίσθησης που σημειώθηκε τον περασμένο μήνα στα Τέμπη, με αποτέλεσμα να κλείσει η εθνική οδός, πολλοί ταξιδιώτες προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τα τρένα του ΟΣΕ, καθώς είναι το πιο ασφαλές και σύντομο μέσο, για να φθάσουν στον προορισμό τους. Σήμερα, λόγω και της αυριανής αργίας των Θεοφανίων, ο ΟΣΕ έχει ενισχύσει τις αμαξοστοιχίες του με επιπλέον βαγόνια, για να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση θέσεων.