Skip to main content

Όταν το LFC Thessaloniki Branch γνώρισε τον σπουδαίο Τζον Μπαρνς!

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ήρθε στη Σόφια και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης δεν έχασε την ευκαιρία να τον τιμήσει με την παρουσία του.

Μία ξεχωριστή εκδρομή στη Βουλγαρία προς τιμής του μεγάλου Τζον Μπαρνς πραγματοποίησε το «Liverpool Thessaloniki Branch».

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος Άγγλος -γεννημένος στη Τζαμάικα- μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε για μία δεκαετία με τη φανέλα της πιο επιτυχημένης αγγλικής ομάδας ήρθε το Σάββατο 9 Μαρτίου στη Σόφια και μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης μετέβησαν στη γειτονική χώρα συμμετέχοντας στην ειδική εκδήλωση που ετοίμασεο αντίστοιχος Σύνδεσμος της Βουλγαρίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το «Branch» για την ξεχωριστή εκδρομή:

«Στις 09/03 ο John Barnes ήταν προσκεκλημένος του επίσημου συνδέσμου της Liverpool στην Βουλγαρία, στην Σόφια και τα μέλη Official Liverpool Supporters Club Thessaloniki δεν έχασαν την ευκαιρία να δώσουν το παρόν. Ταξίδεψαν οδικώς μέχρι εκεί και πραγαματοποίησαν ένα όνειρο τους γνωρίζοντας από κοντά τον τεράστιο αυτό παίχτη που τίμησε την φανέλα της Liverpool για μια δεκαετία.

Τα μέλη μας κατάφεραν κι είχαν την τιμή να έχουν μια ευχάριστη συζήτηση με τον John Barnes πριν αυτός υπογράψει αυτόγραφα, φανέλες και φωτογραφηθεί μαζί τους ενώ την επόμενη μέρα παρακολούθησαν την νίκη απέναντι στην Burnley FC μαζί με τα μέλη του επίσημου συνδέσμου της Βουλγαρίας στην Σόφια.

It was our honor John Barnes!

YNWA!».