Skip to main content

Όταν το ποδόσφαιρο ανακατεύεται με τις επιχειρήσεις

Η ανάπλαση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, η Lamda Development του ομίλου Λάτση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο ΣΚΑΪ. Φήμες και πραγματικότητα.

Η πληροφορία, που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες, έλεγε ότι η Lamda Development του ομίλου Λάτση ανέλαβε το έργο της ανακατασκευής – ανάπλασης του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στην οδό Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ως γνωστόν, πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας είναι ο κ. Γιάννης Αλαφούζος. Και κάπου εκεί η ειδησεογραφία άρχισε να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς προστέθηκε και η φήμη, που συνόδευε την πληροφορία, ήταν ότι ο όμιλος Λάτση μπορεί να μπει και μετοχικά στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που διαρκεί ακόμα και σήμερα.

Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι τουλάχιστον η φήμη διαψεύστηκε, αφού ο όμιλος Λάτση δεν έχει καμία διάθεση να ανακατευτεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και το είχε ξεκαθαρίσει και παλαιότερα, με αφορμή μια άλλη φήμη που τον ήθελε να ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Ωστόσο η πληροφορία για την ανάπλαση του γηπέδου παραμένει. Από πού προέκυψε η φήμη; Από το γεγονός ότι κυκλοφορεί μια άλλη, που θέλει τον όμιλο Λάτση να εξετάζει το ενδεχόμενο μετοχικής συμμετοχής στον τηλεοπτική σταθμό ΣΚΑΙ του ομίλου Αλαφούζου. Οπότε, από κάποια στιγμή και μετά άρχισαν να μπερδεύονται, δημιουργώντας μια απίστευτη πλοκή...