Skip to main content

Ουάρντα: Δεν μου ήταν δύσκολο, δεν χάνω ποτέ στο Χαριλάου

Ο Αιγύπτιος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του παιχνιδιού στο Βικελίδης, σκοράροντας το νικητήριο γκολ των βυσσινί.

Ο Αμρ Ουάρντα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη μεγάλη νίκη της ΑΕΛ απέναντι στον Άρη, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό μετά το τέλος του αγώνα, να σημειώνει ότι στην έδρα των «κιτρινόμαυρων» δεν χάνει ποτέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος γιατί κερδίσαμε κάναμε ανατροπή πήραμε τους 3 βαθμούς δεν έχει σημασία το γκολ και η ασίστ μου άλλα η νίκη. Πάμε πίσω στη Λάρισα γνωρίζοντας ότι κάναμε χαρούμενη την πόλη και αυτό έχει σημασία.

Για το ότι πέτυχε γκολ μετά από αρκετό καιρό: «Δεν ήταν δύσκολο για μένα, δεν χάνω ποτέ στο Χαριλάου, έβαλα γκολ και πήραμε τη νίκη».

Για το πως κατάφεραν την ανατροπή: «Ξεκινήσαμε άσχημα κάναμε δυο λάθη άλλα στη συνεχεία βάλαμε τα δυνατά μας καταφέραμε και φέραμε το ματς στα ίσα στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το 2-3 και γυρίζουμε πίσω ευχαριστημένοι».

Για το αν νιώθει πιο ελεύθερος στην ΑΕΛ: «Είμαι χαρούμενος νιώθω καλά όλοι οι παίκτες με δέχτηκαν από την αρχή σαν αδερφό τους και γι΄ αυτό δίνω το 100%.Ο καθένας με σέβεται και με αγαπάει, νιώθω πολύ καλά το εκτιμώ και θέλω να δώσω τα πάντα. Το είχα πει ξανά δίνω τα πάντα ο προπονητής με σέβεται μου δείχνει ξεκάθαρα τι θέλει να κάνω και με υποστηρίζει».

Για το συγνώμη που ζήτησε από τον κόσμο: «Ήξερα ότι είχα μια κίτρινη κάρτα είμαι έξυπνος δεν θα πήγαινα ξανά στον κόσμο να κάνω το ίδιο. Καταλαβαίνω τον φανατισμό που έχουν οι φίλαθλοι. Συνεχεία μου λένε «σε περιμένουμε στο Χαριλάου», βρίζουν την οικογένεια μου, αντιλαμβάνομαι το τι γίνεται με τους οπαδούς στην Ελλάδα αλλά εγώ τους σέβομαι και δεν είναι καλό να γίνεται αυτό. Γι’ αυτό και ζήτησα συγνώμη για την αντίδραση μου».