Skip to main content

Ουρσουζίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Μας τιμώρησε ο κόσμος, ίσως δεν ανταποκριθήκαμε

Το δίλημμα των εκλογών είναι η παραμονή στην πορεία που μας έβγαλε από τα μνημόνια ή η είσοδος σε νέες περιπέτειες, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Στις Ευρωεκλογές ο κόσμος πέρασε ένα μήνυμα και τιμώρησε τη κυβέρνηση η οποία ενδεχομένως να μην ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Νομίζω αυτό δεν θα συμβεί στις εθνικές εκλογές εκεί που πραγματικά μπαίνει το δίλημμα, εάν θα συνεχίσουμε μια συγκεκριμένη πορεία που έβγαλε τη χώρα από τις μνημονιακές πολιτικές ή ενδεχομένως αν θα μπούμε σε νέες περιπέτειες και σε λογικές που έχουμε ήδη απορρίψει από το 2015».

Τα παραπάνω δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ουρσουζίδης, ο οποίος αναφερόμενος στις ενστάσεις τις Κομισιόν για τις παροχές που έδωσε η κυβέρνηση στους συνταξιούχους και στο πώς θα μπορέσουν να υλοποιηθούν οι παροχές που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ανακοινώνοντας το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας, υπογράμμισε ότι «οι θεσμοί δεν είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία φορά που κάνουν λάθος στις εκτιμήσεις τους».

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν χωριστούς δρόμους για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΡΑΤΤΩ, ο βουλευτής τόνισε πως «το ΠΡΑΤΤΩ είναι ένα κίνημα που στήριξε αυτή την κυβέρνηση σε πολύ δύσκολες στιγμές. Τους έχω πλήρη εμπιστοσύνη, εφόσον κατέβουν αυτόνομοι στις εκλογές. Εφόσον κατέβουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κοτζιάς έχει μια θέση στο Επικρατείας».