Skip to main content

Ούτε στη Νέα Σμύρνη ο Σαριέγκι

Μετά το τραυματισμό του Μπουμσόνγκ και τη φυγή του Καντέ στο Κόπα Άφρικα ο Φερέιρα περίμενε το Σαριέγκι να γυρίσει αλλά ο Βάσκος δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα κυπέλλου

Μετά την φυγή του Σεντρίκ Καντέ για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Μάλι ενόψει του Κόπα Άφρικα και τον τραυματισμό του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προβληματίζεται περισσότερο ενόψει του ματς στην Νέα Σμύρνη την Τετάρτη.

Ο λόγος, πως και ο Γιόσου Σαριέγκι δεν προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και πολύ δύσκολα θα ενσωματωθεί στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με τους "κυανέρυθρους".

Μάλιστα, με δεδομένο πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα θελήσει να έχει 100% ετοιμοπόλεμους παίκτες σε ματς "φωτιά", αφού είναι νοκ άουτ, τότε ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός που ακολούθησε την Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο να είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί την Τρίτη.

Αν τελικά δεν καταφέρει να δώσει το παρών, όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος τεχνικός που θα έχει τον Ματίας Μπιάρσμιρ μοναδικό αμυντικό για το ματς της Τετάρτης, θα ψάξει εκ των έσω λύση. Προβάδισμα για παρτενέρ του Σουηδού αμυντικού έχει σαφώς ο Λουκάς Βύντρα, με τον τεχνικό των "πράσινων" να έχει και στο μυαλό του την περίπτωση του Κατσουράνη, αν θελήσει να διατηρήσει τον Βιτόλο δίπλα στον Σιμάο και να μην βγάλει από το δεξί άκρο τον Βύντρα.

Αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με την Κέρκυρα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας την επομένη.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο. Ατομικά προπονήθηκε για μια ακόμα φορά ο Σωτήρης Νίνης.