Skip to main content

Ούτε στην Κέρκυρα οργανωμένα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Μετά την άρνηση της αστυνομικής διεύθυνσης στο Αγρίνιο ήρθε και νέα άρνηση της αστυνομίας της Κέρκυρας αυτή τη φορά που δεν επιτρέπει σε οργανομένους οπαδούς του ΠΑΟΚ να παρεβρεθούν στο νησί των Φαιάκ

Την Δευτέρα (19/3) πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/3, 15.00) για την 26η αγωνιστική της Super League.

Από πλευράς ΠΑΟΚ έδωσε το παρών ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Σάκης Τονουσίδης, ο οποίος αιτήθηκε για χορήγηση εισιτηρίων, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Για αυτή την απόφαση έπαιξαν ρόλο και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Κυριακής (18/3) στο ΟΑΚΑ και το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί.

Ετσι, στον συγκεκριμένο αγώνα θα μπορέσουν να δώσουν το παρών μόνο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ χωρίς διακριτικά που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα και θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον αγώνα.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό δεν θα ανοίξει εκδοτήριο για τους φίλους του "Δικεφάλου", ενώ και το πιο πιθανό είναι γενικώς να μην λειτουργεί εκδοτήριο έξω από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα.