Skip to main content

Ουζουνίδης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (0-0).

 

Ο προπονητής της Skoda Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (0-0) υποστήριξε πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν έγινε καλό ποιοτικά παιχνίδι αλλά περισσότερο παιχνίδι τακτικής. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή δίχως να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς ήμασταν καλύτεροι. Και οι δύο ομάδες πρόσεξαν την άμυνά τους. Όποια ομάδα έβαζε πρώτη γκολ θα είχε το πλεονέκτημα, οπότε και οι δύο ήμασταν πολύ σφιχτοί και συγκρατημένοι.
 
Ευχαριστώ τον κόσμο αλλά περιμένω κι άλλον στα άλλα ματς. Περιμέναμε περισσότερο κόσμο μετά τα καλά αποτελέσματα, αλλά ευχαριστώ αυτούς που ήρθαν. Έχουμε τώρα τα ματς με ΑΕΚ, Πανσερραικό και Ολυμπιακό. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Πολλά παιχνίδια έχουν φορτωθεί με κάρτες, σήμερα πήρε ο Μπέρτος. Εάν δεν έχουμε προβλήματα με τέτοιες απώλειες, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε».
 
Για τις ομάδες που έχουν προβάδισμα για τα πλέι οφ: 
 
«Είναι νωρίς ακόμη. Όλα τα αποτελέσματα όσο περνάνε οι αγωνιστικές είναι πιο δύσκολα. Όλες οι ομάδες θα συγκεντρώνονται στον στόχο και το αποτέλεσμα».