Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΠΑΕ - ΑΣ ΑΡΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΘΕΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΛΥΣΗΣ

Κοινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη για τη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τους Γιώργο Γεραπετρίτη και Γρηγόρη Δημητριάδη.

ΠΑΕ Άρης και ΑΣ Άρης εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση ενημερώνοντας για όλα έγιναν στη συνάντηση των «κιτρινόμαυρων» με τους Γιώργο Γεραπετρίτη και Γρηγόρη Δημητριάδη.

Με την ανακοίνωσή τους να αναφέρουν πως η κυβέρνηση έδειξε θέρμη για να βρεθεί μια δίκαιη λύση στην υπόθεση του ban που επέβαλε η FIFA στην ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Οι κ.κ. Καρυπίδης, Αρβανίτης ανέλυσαν λεπτομερώς στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με την υπόθεση του ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η FIFA.

Οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης ενημερώθηκαν για τις θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επέδειξαν θέρμη ως προς την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραδώσει στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη φάκελο με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ, από την οποία διεκδικούν τα χρήματά τους οι πιστωτές.

Στη συνέχεια θα υπάρξει από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης επαφή με την FIFA, προκειμένου να βρεθεί οριστική και δίκαιη λύση για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ