Skip to main content

ΠΑΕ ΑΕΚ: Επιβεβλημένη απόφαση ευθύνης η αναστολή των play-off

«Το ποδόσφαιρο όσο όμορφο και σημαντικό είναι στη ζωή δεν μπορεί να είναι σημαντικότερο από την ίδια τη ζωή», τονίζει η Ένωση».

Ως «επιβεβλημένη απόφαση ευθύνης» χαρακτήρισε η ΑΕΚ, τη σχετική απόφαση για την αναστολή των play-off και των play-out της Super League υπογραμμίζοντας πως το ποδόσφαιρο «δεν μπορεί να είναι σημαντικότερο από την ίδια τη ζωή».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Επικυρώθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League η απόφαση αναστολής, μέχρι νεωτέρας, των Play Off/ PlayOut.

Σίγουρα δεν πρόκειται για ευχάριστη εξέλιξη αλλά για επιβεβλημένη απόφαση ευθύνης αφού το ποδόσφαιρο όσο όμορφο και σημαντικό είναι στη ζωή και την καθημερινότητά μας δεν μπορεί να είναι σημαντικότερο από την ίδια τη ζωή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί όλους τους Έλληνες φιλάθλους σε απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες των Αρχών προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία μας αλλά και την πατρίδα μας συνεισφέροντας με την ατομική μας ευθύνη στον περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας COVID-19.

Δίνουμε χωρίς πανικό αλλά με υπευθυνότητα και αυτόν τον αγώνα προκειμένου όσο το δυνατόν πιο σύντομα να μπορέσουμε και πάλι να απολαύσουμε το κοινωνικό αγαθό του ποδοσφαίρου!».