Skip to main content

ΠΑΕ ΑΕΛ: Δεχόμαστε ανελέητο πόλεμο, θα αγωνιστούμε με μισή ομάδα

Οι «βυσσινί» καταγγέλλουν πως λόγω των κίτρινων καρτών που έχουν δεχτεί οι παίκτες τους, θα παίξουν με σημαντικές απουσίες στην τελική ευθεία της SL.

Πυρά κατά της διαιτησίας εξαπέλυσε η ΑΕΛ καταγγέλλοντας πως λόγω των κίτρινων καρτών που έχουν δεχτεί οι παίκτες της, θα παίξει με σημαντικές απουσίες στην τελική ευθεία της Super League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «βυσσινί» ΠΑΕ:

«Η ΑΕΛ καταγγέλλει ότι μετά τον ανελέητο πόλεμο τον οποίο δέχεται από την αρχή της σεζόν από την κατάχρηση εις βάρος της των κιτρίνων καρτών, στα τελευταία παιχνίδια που απομένουν για την κανονική περίοδο και από τα οποία θα κριθεί η έξοδος των ομάδων μέσω της διαδικασίας των play-off στην Ευρώπη, η ΑΕΛ θα αναγκαστεί να αγωνισθεί με μισή ομάδα, αφού στον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία το Σάββατο δεν αγωνίζονται οι Μόρας, Milosavljevic, στο επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίζονται οι Milosavljevic, Μιχαήλ, Καρανίκας, Bustos, Warda, Kace, δηλαδή η μισή και πλέον ομάδα και τέλος απέναντι στον Βόλο δεν αγωνίζεται μέχρι στιγμής ο Milosavljevic.

Αυτή η προδιεγραμμένη εξέλιξη, οφείλεται στο γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει δεχθεί εις βάρος της 75 κίτρινες κάρτες, 25 κίτρινες περισσότερες από τους ανταγωνιστές της για την Ευρώπη και το κυριότερο οι αντίπαλοι της όταν αγωνίζονται απέναντι της έχουν δεχθεί τις λιγότερες κίτρινες κάρτες 51.

Μόνο μια ματιά να ρίξουν οι κ.κ. Περρέιρα, Τριτσώνης και Κουκουλάκης στις φάσεις για τις οποίες έχουν δεχθεί κίτρινες κάρτες οι παίκτες της ΑΕΛ, θα καταλάβουν τί έχει συμβεί εις βάρος της ΑΕΛ κατά την τρέχουσα περίοδο».