Skip to main content

ΠΑΕ Άρης: Αναμενόμενο ότι θα έσπαγε χθες το αήττητο του ΠΑΟΚ

«Τι υπέροχη βραδιά η χθεσινή… Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να κάνουμε ποδαρικό στη νέα χρονιά», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι».

Την ικανοποίησή της για το γεγονός πως ο Άρης έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης εξέφρασε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ υπογραμμίζοντας πως «το αυτονόητο έγινε χθες βράδυ».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς:

«4 Ιανουαρίου 2020, 4 τελικές στο στόχο, 4 γκολ, 4η θέση στη βαθμολογία!

Τι υπέροχη βραδιά η χθεσινή… Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να κάνουμε ποδαρικό στη νέα χρονιά.

Το αυτονόητο έγινε, βέβαια, χθες βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γιατί, στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας, παίζουμε μπάλα εμείς και ο κόσμος μας. Αυτό κάναμε και χθες.

Κατανοούμε τη στενοχώρια των αντιπάλων μας που το αήττητό τους τελείωσε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ έδρα που ΔΕΝ ήθελαν να συμβεί αυτό, ήταν η δική μας. Το ξέρουμε. Συνέβη. Έτσι είναι η ζωή...

Ήταν αναμενόμενο ότι θα έσπαγε χθες το αήττητό τους. Όταν και η διαιτησία είναι 50-50 (το ότι κανείς δεν στέκεται σήμερα στον Παπαπέτρου αποδεικνύει του λόγου το αληθές…) κανείς δεν μπορεί να μας αντισταθεί μέσα στο «σπίτι» μας με 25.000 κόσμο στις εξέδρες.

Σήμερα όλη η Ελλάδα και σύσσωμος ο Τύπος ομολογούν ότι μόνο ΕΜΕΙΣ θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Μόνο ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να τους σπάσει το αήττητο. Βέβαια, θα έπρεπε να το είχαμε κάνει στο ματς του πρώτου γύρου, αλλά τότε η νίκη μας… γλίστρησε μέσα από τα χέρια μας. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τέλος πάντων. Στο Κλεάνθης Βικελίδης έχουμε πετύχει και μεγαλύτερες επιτυχίες. Πολύ μεγαλύτερες. Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο χθες. Ήταν μια ωραία βραδιά, μια σπουδαία νίκη και 3 βαθμοί που μας ανέβασαν στην 4η θέση. Συνεχίζουμε…

Έχουμε σημαντικότερα παιχνίδια μπροστά μας. Ο κόσμος μπορεί να χαρεί και σήμερα τη χθεσινή νίκη, την οποία του αφιερώνουμε.

Η ομάδα, όμως, σήμερα το πρωί βρέθηκε στο «Δασυγένειο» και ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη».