Skip to main content

ΠΑΕ Άρης: «Eκδόθηκε σήμερα κάποιο ένταλμα σύλληψης;»

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έδωσε απάντηση με σαρκαστική διάθεση στις σχετικές φημολογίες για έκδοση εντάλματος και σύλληψη του Θεόδωρου Καρυπίδη

Τοποθετήθηκε για τα όσα κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες για τον Θόδωρο Καρυπίδη με ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ Άρης.

Πριν από λίγες ημέρες ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, αναφέρθηκε σε συνεχείς εκφοβισμούς από πακιστανικά τηλέφωνα (διαβάστε ΕΔΩ), μεθοδευμένες επιθέσεις από εκδότες και καναλάρχες, αλλά και σε διαδοχική προσπάθεια να πλήξουν τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Άρη, κινήθηκε νομικά σε βάρος όσων ανέφεραν ότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Η ΠΑΕ Άρης με σαρκαστική διάθεση, έστειλε το δικό της μήνυμα σχετικά με όσα γράφονται και λέγονται το τελευταίο διάστημα.

«Καλή εβδομάδα σε όλους! Η ομάδα μας σήμερα έχει ρεπό και επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις ενόψει του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή…

Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς αν εκδόθηκε σήμερα κάποιο ένταλμα σύλληψης; Σαν αυτά τα fake των τελευταίων ημερών; Ήρεμα ρωτάμε…»