Skip to main content

ΠΑΕ Άρης: Κόσμια συμπεριφορά

H ΠΑΕ Άρης καλεί τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το "Κλ. Βικελίδης" στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, επιδεικνύοντας κόσμια συμπεριφορά.

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου χωρίς υβριστικά συνθήματα και χρήση φωτοβολίδων και καπνογόνων.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφορμή τo πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης θα ήθελε να επισημάνει τα παρακάτω: Με βάση το νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ προβλέπονται πολύ αυστηρές ποινές ακόμα και για τα υβριστικά συνθήματα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΩΝ, ΚΑΠΝΟΓΟΝΩΝ, ΠΥΡΣΩΝ, ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ, ΛΕΙΖΕΡ με τις ποινές να ξεκινούν από 20.000 ευρώ και να φτάνουν ακόμα και σε τιμωρίες της έδρας (!) χωρίς μάλιστα τα αντικείμενα αυτά να πεταχτούν στον αγωνιστικό χώρο. Αν μάλιστα πεταχτούν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου οι ποινές θα είναι εξοντωτικές.

Ο νέος Πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ είναι κατά πολύ αυστηρότερος ακόμα κι από αυτόν που ισχύει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, λοιπόν, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ στον πρώτο γύρο έχει όλα τα ντέρμπι εντός έδρας και αρκεί να ανάψουν ορισμένοι πυρσοί σε 3 παιχνίδια για να επιβληθεί τιμωρία της έδρας! Ο κόσμος του ΑΡΗ υπέδειξε υποδειγματική συμπεριφορά στον αγώνα στα Γιάννενα και πλέον το ίδιο πρέπει να πράξει και στο σπίτι του στο Κλ. Βικελίδης. Ο φίλαθλος του ΑΡΗ οφείλει να προστατέψει την έδρα του από οποιονδήποτε θα θελήσει να βλάψει την αγαπημένη του ομάδα και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουρη ότι με την συνδρομή όλων θα αποτραπεί κάθε προσπάθεια όσων επιθυμούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Ο κόσμος του ΑΡΗ για μία ακόμα φορά θα παραδώσει μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς. Το πρώτο ραντεβού είναι την Κυριακή στις 18:15 στο Κλ. Βικελίδης".