Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ: ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΑΦΜ

«Τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων θα ανακοινωθούν με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον ίδιο σε σύντομο χρονικό διάστημα», τονίζει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων θα ανακοινωθούν με τον πλέον επίσημο τρόπο απο τον ίδιο σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής, διαψεύδοντας τις πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση ΑΦΜ από άλλες ομάδες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ «οφείλει να διαψεύσει την αναφορά ονομάτων διαφόρων ΠΑΕ που διοχετεύτηκαν στον τύπο τις τελευταίες ημέρες».

«Καταστάσεις σαν και αυτές που γίνονται με δόλιο και κακόβουλο τρόπο θεωρούνται ως τροχοπέδη για τις μελλοντικές κινήσεις του μεγαλομετόχου», επισημαίνουν οι «κυανόλευκοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Γηραιού»:

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος του ιστορικού σωματείου μας αλλά και να προστατέψει από κάθε κακοτοπια τις όποιες συζητήσεις και διαβουλεύσεις κάνει την παρούσα κρίσιμη στιγμή, οφείλει να διαψεύσει την αναφορά ονομάτων διαφόρων ΠΑΕ που διοχετεύτηκαν στον τύπο τις τελευταίες ημέρες. Καταστάσεις σαν και αυτές που γίνονται με δόλιο και κακόβουλο τρόπο θεωρούνται ως τροχοπέδη για τις μελλοντικές κινήσεις του μεγαλομετόχου.

Ο μεγαλομέτοχος θέλοντας να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας μας τους διαβεβαιεί ότι συνεχίζει να εργάζεται ακατάπαυστα ώστε να βρεθεί μία επιτρεπτά βιώσιμη λύση για το σωματείο μας.

Τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων θα ανακοινωθούν με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον ίδιο σε σύντομο χρονικό διάστημα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ